9 důvodů proč využít služeb svatební agentury

Řešíte zda pro Vaši svatbu  použít svatební agenturu, nebo si svatbu uspořádat ve vlastní režii? Podívejte se na 9 důvodů, proč využít služeb profesionálů.

Agentura šetří váš svatební rozpočet

Profesionální organizátor ví, kdy a kde můžete ušetřit peníze. Dle vašich požadavků sestaví harmonogram kroků, které se musí udělat, aby svatba dopadla na výbornou, a jednotlivé položky nacení. Projde s vámi rozpočet do detailů. To vás ochrání před nepředvídatelnými náklady a mimořádnými výdaji. Agentura nese za rozpočet odpovědnost a garantuje jeho plnění.

Svatební koordinátor, záruka úspěchu

Záruka toho, že vše klapne podle vašich představ. Když jiní říkají: „to je nemožné,“ koordinátor bojuje za společně zvolený koncept. Když si myslíte, že vaše nápady a rozpočet jsou neslučitelné, řekne vám, jak najít rozumný kompromis. S ním si můžete být jisti, že ani déšť nebude zasahovat do vašeho snu o svatbě pod širým nebem, protože skutečný profesionál má vždy plán B.

Svatební formality může agentura vyřídit za vás

Nesnášíte běhání po úřadech? Berete si jako životního partnera cizince? Nechte starosti s papírováním na agentuře. S plnou mocí je schopna vyběhat většinu formalit a vy ušetříte cenný čas, který využijete na plánování svatební cesty.

Když vy odpočíváte, agentura pracuje

Agentura se postará o veškerou komunikaci s dodavateli, zařídí detaily, řeší situace s maximální efektivitou. Zatímco hledá nového floristu nebo půjčovnu šatů, vy můžete v klidu odpočívat a jen občas zkontrolovat, zda vše běží podle plánu.

Zkušený a spolehlivý tým

Využijte know how profesionálů a spolehněte se na zkušený tým. Svatební agentura má databáze plné kontaktů, zná přednosti každého dodavatele, který se bude na vaší svatbě podílet, díky zkušenostem dokáže odvrátit problém dřív, než nastane. Každý z členů týmu má na starost nějakou oblast vaší svatby a je v ní jednička. Tady určitě ušetříte nervy, čas i peníze.

Pojištění nepříznivých událostí

Ne nejromantičtější, ale velmi důležitý aspekt přípravy svatby. Profesionální svatební agentura je zodpovědná za každé selhání. Proto při využití těchto služeb máte pojištění a záruku, že za jakýchkoli nepříznivých okolností (např. přírodní či technická katastrofa) obdržíte odškodnění.

Ve svatební den všechno funguje

Svatební koordinátorka s celým týmem vám v tento den kryje záda a stará se o to, aby vše klapalo jako švýcarské hodinky. Květiny jsou na místě, hosté ubytováni a připraveni před branou obřadní síně, dorty v lednici, kuchaři u plotny, nevěsta nalíčená, muzikanti ladí nástroje a prstýnky hlídá svědek. Žádné zmatky a panika, nečekané situace se okamžitě a hladce vyřeší. Můžete si být jistí, že vše bude připraveno podle domluvy a vy si svůj den opravdu užijete.

Svatební hostina na míru

Řízky nebo svíčková? Vegetariánská nebo bezlepková jídla? Plánujete svatbu pro desítky či stovky lidí a chcete mít jistotu, že svatebčané budou spokojeni s jídlem? Svatební agentura přesně ví jak na to. Pestré menu, které ocení každý host, předem schválíte a nemusíte na poslední chvíli prosit babičku, aby připravila pár desítek porcí řízků navíc. Vyberete kuchaře, cateringovou firmu či restauraci a pak už na zabezpečení jídla a pití nemusíte myslet.

I zábava může mít na svatbě vysokou úroveň

Agentura dokáže nabídnout doprovodný program, který z vaší svatby udělá příjemnou událost pro všechny zúčastněné. Koordinátorka hlídá scénář, organizuje dění na pódiu, postará se o aparát, kapelu, kouzelníka či DJ. Důležité je také akci důstojně zakončit. Hezkou tečkou může být profi ohňostroj nebo takový bod ve scénáři, kdy odchod novomanželů nenásilně ukončí svatební veselí. Zatímco vaše hosty odveze připravený servis, agentura zajistí úklid techniky i prostor.

Pojďte do toho s námi!

Zavolejte nám či napište, rádi si o vaší plánované svatbě popovídáme na nezávazné úvodní schůzce v naší kanceláři nebo vaší oblíbené kavárně.

Kontaktujte nás