Amden Weddings na Svatebním Expu 2023 

Rozhodně je tady rušno. Je slyšet smích, vzrušené debaty i naléhavý tón, který nám ženám slouží k prosazení konkrétní představy. Napravo se vybírá kytice a spekuluje se o broskvovém odstínu, nalevo se bedlivě zkoumají varianty písma na oznámení. Napříč tím ohromným prostorem zní slovo vyslovované až s posvátnou úctou: SVATBA! Jsme na Svatebním Expu 2023 v moderním prostředí STAGES HOTEL Prague v Praze 9. 

„A teď jak bude vypadat stánek?“ 

Tahle otázka stála na začátku nespočtu debat a nápadů. Musel nás reprezentovat a vyjadřovat především to, kdo jsme, náš styl i zápal pro věc. Základní barevnou paletu s odstíny bílé, zlaté a černé doplňoval teplý přírodní akcent dřevěných prvků a nezbytný třpyt zajišťovala světýlka, která se postarala o příjemnou „pohádkovou“ atmosféru. 

Ať už jste za námi přišli s představou svatby pohádkové nebo třeba metalové, svatební koordinátorka Míša s Karolínou byly připravené podat pomocnou ruku ‒ vyslechnout, vzít v úvahu všechny proměnné a rychlostí blesku z rukávu vysypat hromadu nápadů, jak by jejich svatbu vyladily do posledního detailu. A jako odbornice na slovo vzaté připomněly nevěstám, na co by neměly zapomenout.   

Díky za skvělý zážitek! 

Skvělou atmosféru Svatebního Expa dotvářel i bohatý program s moderátorkou Ivanou Jirešovou a módními přehlídkami plnými překrásných svatebních šatů, spodního prádla, obleků i bot.  

Na rekordních 88 vystavovatelů se během dvou veletržních dnů přišlo podívat přes tisíc návštěvnic a návštěvníků. 

Děkujeme organizátorům za perfektní akci a těšíme se na příští ročník! 

Pojďte do toho s námi!

Zavolejte nám či napište, rádi si o vaší plánované svatbě popovídáme na nezávazné úvodní schůzce v naší kanceláři nebo vaší oblíbené kavárně.

Kontaktujte nás